İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç ilkokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikler, Projesi kapsamında ilçemizde "EN İYİ CÜMLE/AFİŞ YARIŞMASI" düzenlenmiştir. İlkokul kademesinde Çocuk Şiirleri Okumaları kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Ayşe Hafsa DEMİR ilçe 2. si olmuştur. Ortaokul kdemsinde Yunus Emre Şiirlerinden Hareketle kategorisınde okulumuz öğrencilerinden İkra PETEK ilçe 3.'sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında aralık ayı eylim planında yer alan anahtar sözcüklerle hikaye anlatma yarışması yapıldı.Dereceye giren öğrencileirmiz ödüllendirildi.

1/A Sınıfı eTwinning "STEM'le"Projesi

GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ

Haz

Projemiz "YUVAM DÜNYA NÖTR KARBON" ile yaşadığımız çevreye karşı daha duyarlı, ne yaptığını bilen ,geleceğe karşı duyarlı bireyler yetiştirmeye katkıda bulunmak istiyoruz. Aynı zaman da artan karbon salınımının verdiği zararları bilemelerini ve ufak değişimlerle bunu azaltabileceklerinin farkına varmalarını istiyoruz.