İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç ilkokulu

Etiket Sonuçları: geleceginyazarları

May

Geleceğin Yazarları Projesi okulumuzun önemsediği, çocuklarımızı okumaya ve yazmaya teşvik eden bir projeydi..Cemil Meriç'in Çocuk Kalemleri ismini verdiğimiz kitabımız baştan sona emek olan bir kitaptı.Artık çocuklarımızın eserlerinin olduğu kitabımız var...Başta projede emeği geçen öğretmenlerimize, desteğini her zaman hissettiren Okul Müdürümüz Mikayil Acar'a teşekkür ediyoruz.Genç yazarlarımızı tebrik ederiz.

May

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında düzenlenen imza günü etkinliğimizde minik yazarlarımızı yalnız bırakmayan, tüm yazarlarımızı tek tek tebrik eden Şube Müdürümüz Sayın Adnan Sarıyıldız'a, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Sayın Milkayil Acar'a, emeği geçen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Genç Yazarlarımızı kutluyoruz..

GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ

Öğrencilerimizin fikrî ve duygusal dünyasını şekillendiren, düşünen, araştıran, soran; milli, kültürel, manevi ve evrensel değerler etrafında adına sorgulayan gençlerimizin yaratıcılıklarını, yeteneklerini bu amaçlar doğrultusunda dünyanın en güçlü iletişim aracı olan kalem ile açığa çıkartmak, edebiyatın genç yeteneklerde filizlenmesine, dallanıp budaklanmasına yardımcı olmaktır. Proje ile Şişli ilçesinde kitap okuyan öğrenciler ve onların etkilemesiyle oluşan örnek bir topluluk dolayısıyla kitap okuma alışkanlığının yanında kitap yazma alışkanlığı kazanmış bir toplum oluşturulması amaçlanmaktadır.

GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ